Сайтовете и онлайн магазина на Дионис-Елена ООД използват бисквитки.
Прочетете още тук
Като използвате този сайт, Вие се съгласявате с общите условия за ползване.
Прочетете общите условия за ползване тук
close
 Право на връщане                            14 дни, гарантирано! 
 Безплатна доставка                        за поръчки над 100 лв с ДДС
 Лоялни клиенти                            печелете отстъпки %%%
 Свържете се с нас                               +359 82 876 068

Brands There are 3 brands

Showing 1 - 3 of 3 items
 • Kartell Labware

  KartellПОВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ ЛИДЕР В ИНДУСТРИАЛНИЯ ДИЗАЙН!

  Kartell Labware - Отделът за лабораторни изделия е част от Kartell, която предлага продукти специално за лабораторния пазар. Подразделението използва по най-добрия възможен начин суровини като полипропилен, полистирол и полиетилен, като създава множество продукти, които са леки, високоустойчиви, евтини и представляват естествена алтернатива на стъклото.

 • Дионис-Елена ООД

  Дионис-Елена ООД внася, изработва и комплектова апарати за анализи на мъст, материали за вино и ракия, вина и ракии; комплектова и проектира системи за обработка на вода. Фирмата изцяло проектира и оборудва лаборатории; предоставя консултантски и методологични услуги. Дионис-Елена ООД внася, изнася и произвежда лабораторна и декоративна стъклария, апарати, реагенти, оборудване и консумативи.От 2013г. фирмата предлага енологични продукти разрешени за ползване от закона за виното и спиртните напитки, консултации и помощ. 

  Фирмата прави анализи на технологични характеристики на вина и виноматериали като - алкохолно съдържание, летливи киселини, титруеми киселини, остатъчни захари, pH, относителна плътност, съдържание на серен диоксид. 

 • СИ ПИ ЕЙ КЕМ ООД

  СИ ПИ ЕЙ КЕМ е световен лидер в производството на бутикови разтвори, произведени по спецификация на клиента.  Повече от  5000 лаборатории по света ползват продуктите и се доверяват на тяхното качество. От създаването на Дионис-Елена ООД двете фирми работят заедно и в тясно сътрудничество.

Showing 1 - 3 of 3 items