Сайтовете и онлайн магазина на Дионис-Елена ООД използват бисквитки.
Прочетете още тук
Като използвате този сайт, Вие се съгласявате с общите условия за ползване.
Прочетете общите условия за ползване тук
close
 Право на връщане                            14 дни, гарантирано! 
 Безплатна доставка                        за поръчки над 100 лв с ДДС
 Лоялни клиенти                            печелете отстъпки %%%
 Свържете се с нас                               +359 82 876 068

Как да се регистрираме?

Регистрацията в сайта е напълно безплатна и не е задължителна. Регистрацията е необходима, за да се използват определени функционалности на сайта - например запазване на любими продукти и ползване на отстъпки. Сайтът може да бъде използван и разглеждан напълно безплатно и без регистрация.

Ако желаете да се регистрирате в сайта, можете да го направите тук. Полетата, които задължително трябва да бъдат попълнени, са маркирани със звездичка. Системата Ви предупреждава, ако липсват данни от тези полета. След успешна регистрация ще получите и-мейл с Вашето потребителско име и парола.

Как да поръчаме?

Дионис-Елена ООД полага усилия да предостави лесна и ясна платформа за онлайн търговия. Системата съобщава и посочва стъпките за извършване на поръчка.

  1.        След като сте избрали артикула, който желаете да поръчате, изберете добавяне към количка.
  2.        Системата ще Ви попита дали желаете да продължите с пазаруването и да добавите още продукти в количката или желаете да завършите пазаруването като изберете към сметката.
  3.        След избиране на „към сметката“, системата ще Ви прехвърли към първата от петте стъпки за завършване на поръчката – „Обобщение“. На тази страница можете да добавяте или махате продукти, които вече сте избрали; можете да изберете опция да Ви бъдат изпратени първо наличните артикули, а останалите артикули ще Ви бъдат доставени когато са налични.
  4.        Втората стъпка – „Вход“, Ви предоставя възможност да извършите покупката като гост или като регистриран потребител, или да се регистрирате.
  5.        Третата стъпка – „Адрес“, Ви позволява да изберете дали да използвате адреса на доставка като адрес за плащане. Това позволява да направите поръчка и да я изпратите на адрес, различен от Вашия. На този етап можете и да добавяте нов адрес, ако не сте го направили по-рано. Ако желаете можете да оставите коментар за служителите на фирмата (например указания за доставка или други инструкции).
  6.        Четвърта стъпка – „Доставка“, изисква от Вас да изберете доставчик и да се съгласите повторно с общите условия за ползване на сайта.
  7.        Петата стъпка – „Плащане“, позволява да изберете начин на плащане – чрез банков превод или при доставка с наложен платеж. На този етап от Вас се изисква, след избиране на начина на плащане, да потвърдите за последно поръчката си. На посочения и-мейл за връзка ще получите автоматизирано копие на поръчката си и последваща кореспонденция с фирмата и служителите й.